mobiltelefonokat épp ennyien nézik
Felhasználóbarát mobiltelefon oldal

Linksys Smart WiFi router

Linksys Smart WiFi router
2012. 04. 05.
A Cisco bemutatta az új, mobil alkalmazásról is vezérelhető Linksys Smart WiFi routereket

Linksys Smart WiFi routerek

A Cisco bemutatta új, mobil eszközökről is vezérelhető Linksys Smart WiFi routereit, amelyek segítségével a fogyasztók tovább javíthatják az otthoni hálózatok nyújtotta felhasználói élményt. A három új Linksys Smart WiFi router minden eddiginél nagyobb hatókört és sávszélességet kínál, valamint támogatja a Cisco Cloud Connect rendszert, amely bárhol és bármikor egyszerűen kezel több otthoni hálózatot is. A Cisco emellett arról is beszámolt, hogy együttműködést kötött több vezető eszközgyártóval – köztük TV-k illetve szórakoztató- és háztartási eszközök gyártóival – a hálózatba kapcsolt termékek egyszerűsítése érdekében.

Az új Linksys Smart WiFi routerek (EA4500, EA3500 és EA2700) szolgáltatásban és teljesítményben is széles skálán mozognak. A legújabb otthoni WiFi technológiának köszönhetően egyszerűen kezelnek mindent tartalmat – a HD video streamingtől kezdve a multiplayer játékokon át a nagyméretű fájlok letöltéséig, beleértve a nyomtatók, háttértárak és más eszközök hálózatba kötését is. A fejlett vezeték nélküli technológiák időszerűségét bizonyítja a hálózatra kötött eszközök bővülése: míg 2010-ben 10 milliárd, addig 2015-ben várhatóan már 15 milliárd készülék működik majd hálózatokon.

 

Lehetősége Linksys Smart WiFi routerrel

A Cisco Connect segítséget nyújt a fogyasztóknak a Linksys E- és X sorozatú eszközök egyszerű telepítéséhez és működtetéséhez. A Cisco Connect Express a vállalat első mobil alkalmazása, amely okostelefonról vagy táblakészülékről is lehetővé teszi az otthoni hálózatok kezelését. A Cisco Connect új generációja, a Cisco Connect Cloud a Linksys EA-sorozatú routereinek segítségével okostelefonon, táblagépen vagy egyszerű böngészőn keresztül több otthoni hálózathoz is elérést nyújt bárhonnan, bármikor. A felhasználók a Cisco Connect Cloud jól áttekinthető, jelszóval védett felületén keresztül internetelérést adhatnak vendégeiknek, beállíthatnak szülői felügyeletet és új eszközt csatlakoztathatnak a hálózathoz.

„A vezeték nélküli eszközök elterjedése és a videó streaming berobbanása új korszakot nyitott az otthoni hálózatok történetében. Korunk felhasználói nagy megbízhatóságot és egyszerűséget várnak el, valamint olyan szoftvereket és alkalmazásokat, amelyek velük együtt fejlődnek.” – mondta Brett Wingo, a Cisco Home Networking alelnöke. „Az új Linksys Smart WiFi routerek úttörőnek számítanak e folyamatban, mert olyan platformot biztosítanak, amely megkönnyíti az eszközök kezelését és optimalizálását.”

Az otthoni hálózatok fejlődésével a szoftverek nyújtotta lehetőségek köre kibővül. Az új Linksys EA-sorozatot felkészítették alkalmazások kezelésére, így a vásárlók bárhol, bármikor élvezhetik a legújabb megoldásokat az otthonvezérlés, a szórakozás és biztonság terén egyaránt.

 

vlemények a Linksys Smart WiFi routerről

A Cisco a Whirlpoollal és további több mint húsz piacvezető vállalattal, alkalmazásfejlesztővel és szolgáltatóval működik együtt, akik szintén az otthoni hálózatokban látják az ügyfelek számára nyújtott újszerű megoldások terepét.

“A Ciscóval azon dolgozunk, hogy vonzó megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek az okos hálózatok és a hálózatba kötött otthonok területén.” – mondta Warwick Stirling, a Whirlpool fenntarthatóságért felelős globális igazgatója.

„Az okos készülékeink a Cisco következő generációs otthoni Smart WiFi routerei segítségével lehetővé teszik majd ügyfeleink számára, hogy gond nélkül, lakásuk bármelyik pontjáról irányíthassák a háztartási berendezéseket.”

Brett Wingo hangsúlyozta: “Szerencsések vagyunk, hogy ilyen nagy az érdeklődés a technológia és üzleti élet széles körét lefedő partnereink részéről, akik osztoznak a könnyen kiépíthető otthoni hálózatokhoz fűződő víziónkban.”

A Linksys EA-sorozat routerei a tervek szerint májusban kerülnek kiskereskedelmi forgalomba, valamint az online üzletek és a Linksys online áruház kínálatába.

 

Linksys Smart WiFi router szoftvere

Az új Cisco Connect Cloud webes alapú szoftver előreláthatólag júniusban lesz elérhető az egész világon, további költségek nélkül. Azok az új alkalmazások és partnermegoldások, amelyek a Cisco otthoni hálózati platform nyújtotta lehetőségeire épülnek, szintén júniusban várhatóak.

 

Linksys Smart WiFi router ára

A Linksys Smart WiFi router ára előre láthatólag 29 900.- Ft és 51 900.- Ft között fog ingadozni.

 

 

Kíváncsiak leszünk arra, hogy mobil eszközünk segítéségvel mit tudunk vezérelni és hogy milyen eszközöket érhetünk el - a szerk.

legutóbbi Mobiltelefon hírek
mobiltelefon tartozékok
2019. 02. 28.
A maga nemében egyedülálló HTC 5G Hub otthon, munkahelyen és persze útközben is biztosítja az 5G gyorsaságát
mobiltelefon tartozékok
2019. 02. 28.
A HTC VIVE új VR és 5G eszközökkel is jelentkezik az MWC-n
mobiltelefon sajtóközlemény
2017. 09. 06.
Korlátlan mobilnet ajánlat 2017. szeptember 1-jétől a Telekomnál!
További mobiltelefon hírek >>

további mobiltelefon hírek
szifon.com
2019. 03. 25.
Majdnem éppen két hónappal a tvOS 12.1.2 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS 12.2-t. Az új kiadás újdonságairól – szokásához...
szifon.com
2019. 03. 25.
Bő másfél hónappal az iOS 12.1.4 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 12.2-t. Az új kiadás elsősorban négy új Animojit tartalmaz a...
szifon.com
2019. 03. 25.
Magyar idő szerint ma este 6 órakor kezdődik az Apple következő médiaeseménye, az “It’s show time”. Legtöbben az Apple oldaláról...
Mobilaréna
2019. 03. 25.
Szinte biztos volt, hogy a cég egyik legnépszerűbb mobilja megkapja a friss Androidot és sok új funkciót, de most már pontos megjelenési...
Mobilaréna
2019. 03. 25.
A Xiaomi Redmi Note 7 Pro sajnos nem kerül nemzetközi forgalomba, kizárólag Indiában és Kínában lesz elérhető.
szifon.com
2019. 03. 25.
Múlt héten az Apple kiadta az AirPods vezeték nélküli fülhallgató második generációs változatát, ami kapcsán felmerülhetett benned a...
mobiltelefon tweetek
mobiltelefon on Facebook
GSM online TV / mobiltelefon videó
OlcsóbbatiPhoneNokiaSamsungHTC
2006-2019 © Significant Communications Zrt. Impresszum Médiaajánlat Jognyilatkozat
xx