mobiltelefonokat épp ennyien nézik
Felhasználóbarát mobiltelefon oldal

Samsung App Mix

Samsung App Mix
2012. 10. 05.
exkluzív, ingyenesen elérhető magyar alkalmazáscsomag Samsung okostelefonokra és táblagépekre

Október közepétől ingyenesen elérhető a Samsung androidos okostelefonjaira és táblagépeire a vállalat exkluzív, magyar alkalmazásokból álló appcsomagja, amely a rajtnál 11, de az év végére már 15 hasznos programot fog tartalmazni. A Samsung App Mix sokoldalú alkalmazásaival minden Android 2.3-as vagy frissebb rendszerrel felszerelt Samsung okostelefon és táblagép tulajdonosa ingyenesen jut hozzá magyar tartalmakhoz.

Hazánkban is egyre nagyobb számban és arányban kerülnek forgalomba okostelefonok, egyre szélesebb rétegek használják aktívan a néhány évvel ezelőtt még az informatikusok játékszerének tartott készülékeket. Az ő igényeiket szolgálja ki az a mintegy 675 ezer alkalmazás, amely letölthető az Android alkalmazásboltjából, a Play Store-ból, valamint a Samsung Apps-ból. Az alkalmazások döntő többsége azonban természetesen a világnyelveken, a legnagyobb országok lakói számára készül, a hazai applikációk aránya elenyésző. A magyar alkalmazáspiac pedig még nem elég erős és nagy ahhoz, hogy megfelelően motiválja a fejlesztőket új programok létrehozására – nem véletlen, hogy sok népszerű alkalmazás hobbiprojektként készül.

Ezt felismerve döntött úgy a Samsung Magyarország, hogy a hazai okostelefonos felhasználók igényeire odafigyelve létrehozza a Samsung App Mix-et. Az App Mix Android rendszerre írott alkalmazásait minden kompatibilis Samsung okostelefon és táblagép tulajdonosa ingyenesen letöltheti, jelentősen javítva ezzel készüléke hazai használhatóságát.

Ugyan hazánkban is nagyon népszerűek okostelefonjaink, de úgy tapasztaltuk, hogy a magyarok nemzetközi összehasonlításban aránylag kevés alkalmazást használnak. Mivel a piac mérete miatt kevés fejlesztő készít speciálisan hazai applikációkat, úgy gondoltuk, hogy nekünk kell közbelépnünk ügyfeleink érdekében – globális cég vagyunk, de lokálisan is gondolkodunk. Az App Mix-et azért hoztuk létre, hogy az androidos Samsung okostelefonok hazai tulajdonosai még szabadabban, még sokoldalúbban aknázhassák ki készülékeik képességeit, miközben ezért egyetlen forint felárat sem fizetnek” – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország telekommunikációs és digitális képalkotás divíziójának üzletágvezetője.

Az alkalmazások a korábban megvásárolt Samsung-telefonokra utólag tölthetők le a Samsung Apps áruházból, míg az újakra a keretalkalmazás hamarosan már előtelepítve érkezik. A Samsung App Mix nevű keretalkalmazás birtokában mindenki maga döntheti el, hogy a magyar applikációk közül melyeket kívánja ingyenesen letölteni – az összeset, vagy csak egy-egy programot.

A projekt során a Samsung az alkalmazások fejlesztőivel kötött stratégiai partnerséget.

 

Samsung App Mix tartalmazza 

 • MTVA Médiatár: a Samsung Smart TV-khez hasonlóan ezentúl a Samsung okostelefonokon is a felhasználók rendelkezésére áll az MTVA Médiatárának páratlan választéka, beleértve számos népszerű film, sorozat, mese archívumát.
 • PocketGuide: a PocketGuide hangalapú városnéző túrákat kínál belföldön és a világ 85 nagyvárosában. Az alkalmazás ingyenesen az összes belföldi, és egy szabadon választott külföldi túrát tartalmaz a Samsung felhasználók számára, de természetesen további túrák is vásárolhatók hozzá.
 • VinCe Bor: borszakértőknek és alkalmi borfogyasztóknak is számos érdekességet tartogat. A felhasználók egyedi jellemzők alapján kereshetnek a különböző borfajták között, a kiválasztott bort speciális boradatlap ismerteti, ami megosztható a Facebookon vagy akár e-mailben is. A menüválasztékot pincekereső, boresemény-ajánló és étel-bor párosító funkciók is gazdagítják. A szoftver különlegessége, hogy adatbázisa folyamatosan bővül, minden, a VinCE magazinban tesztelt bor időről időre bekerül a rendszerbe.
 • VinCe Gasztro: a több mint 200 recept közül a felhasználók hangulatához és az alkalomhoz illő ételt ajánlja, továbbá fesztiválajánlót és gasztrolexikont is tartalmaz. Különlegessége az intelligens bevásárlólista, amely egy menüsor esetén összesíti a különböző fogások alapanyagigényét.
 • Port.hu Kiállítás: a magyarországi állandó és időszaki kiállítások, tárlatok és múzeumi programok iránt érdeklődők egy helyen megtalálhatják az összes őket érdeklő hazai eseményt, miközben helyszín és program alapján is kereshetnek.
 • Kincs Gyermekmagazin: a szülőknek, pedagógusoknak készült alkalmazás 0-14 éves korosztálynak szóló programokhoz nyújt óriási segítséget, mert megkönnyíti az eligazodást a sok száz, óvodásoknak és általános iskolásoknak szóló szabadidős lehetőség között, napi bontásban is. A magazin tematikus bontásban ajánl színházi, mozis, szabadtéri műsorokat, kiállításokat, múzeumokat, koncerteket. A folyamatosan frissülő lista jelenleg 250 helyszínt, 200 különböző programot és 500 programidőpontot tartalmaz.
 • Légszennyezettség: az Országos Légszennyezettségi Mérőhálózat adatai alapján jeleníti meg a légszennyezettségi szinteket Magyarország területén. Az adatbázisban mintegy 60 mérőállomás található országszerte, amelyek a levegő kén-dioxid, nitrogén-dioxid, nitrogén-oxid, szén-dioxid, ózon és szálló por tartalmát mérik.
 • Budapesti Illemhelyek: segítségével a fővárost nem tökéletesen ismerő felhasználók is azonnal megtalálhatják azokat az illemhelyeket, amelyek hozzájuk legközelebb esnek. A program nem csak a helyszínről ad tájékoztatást, hanem árakat és extra szolgáltatásokat is listáz, fényképekkel segítve az ilyenkor kiemelten fontos, gyors tájékozódást.
 • Mesekönyvek: rövid, interaktív könyvecskék formájában, Fodor Annamária színésznő narrációjával mutatja be a Hófehérke, a Holle anyó, A három kismalac, valamint A sün és a nyúl meséket a gyermekek számára.
 • Fashion Issue: bemutatja a legújabb trendeket, a hazai és a nemzetközi divatszcéna aktualitásait, keresője ismeri az összes fontosabb magyar divatüzletet. Praktikus információkat, hasznos tippeket ad az öltözködéshez és a stílushoz, de a divaton túl az életmód, design, a kortárs művészet és az irodalom is megjelenik benne.
 • Tudatos fotózás: A fotózás iránt érdeklődő amatőröket és laikusokat vezeti be a fényképészet világába, látványos és érzékletes példák segítségével magyarázva el nekik az alapvető tudnivalókat a fotográfia területéről.

 

Samsung App Mixbe még idén felkerül

 • Samsungsport: a sportrajongók számára szállít sporthíreket a világ minden tájáról, a nap 24 órájában.
 • Schef a családban: a szezonális magyar ételek pontos receptleírását tartalmazza, segítségével elsajátíthatók azok a konyhai mûveletek is, amelyeket csak szakácsiskolában lehet megtanulni – nem csak szövegesen, hanem videókon keresztül is.
 • Esküvő szervező: hatalmas segítséget nyújt a házasság előtt álló pároknak, hogy kapkodástól és zökkenőktől mentes legyen a készülődés az esküvőre.
 • Jön a Baba: már a várandósság kilenc hónapja alatt is hasznos információkkal látja el a kismamákat, és információt nyújt nekik a baba fejlődésével kapcsolatban, a szülés után pedig praktikus babanaplóként funkcionál. Ezen felül többek között súlytáblázat és babanév-kereső is megtalálható benne.

 

legutóbbi Mobiltelefon hírek
mobiltelefon sajtóközlemény
2019. 06. 17.
Idén negyedszerre szerepel a Huawei a BrandZ Top 50 legjobbja között
mobiltelefon sajtóközlemény
2019. 03. 27.
A Huawei P30 Pro kameraképességeivel újraírja a mobilfotózás szabályait
mobiltelefon tartozékok
2019. 02. 28.
A maga nemében egyedülálló HTC 5G Hub otthon, munkahelyen és persze útközben is biztosítja az 5G gyorsaságát
További mobiltelefon hírek >>

további mobiltelefon hírek
szifon.com
2020. 08. 03.
A tavaly megjelent Apple Watch Series 5 talán legfőbb újdonsága, a folyamatosan aktív retina kijelzőt követően az Apple további...
szifon.com
2020. 08. 03.
Az Apple már az iOS 6 óta nagyon komolyan veszi az adatvédelmet és minden évben hasznos újításokat adnak ki, amikkel a tudatos...
szifon.com
2020. 08. 02.
A koronavírus elleni helyes védekezésre sokféleképpen próbálják felhívni az emberek figyelmét. És mivel az arcmaszkok használata már...
szifon.com
2020. 08. 01.
Amennyiben hihetünk a pletykáknak, vagyis inkább a szivárogtatásoknak – és hát sok-sok éve abszolút hihetünk nekik –, akkor bizony...
szifon.com
2020. 08. 01.
Na, ilyen se volt még! Az Apple bejelentette, hogy a következő iPhone pár héttel később fog megjelenni, mint az iPhone 11 tavaly. Ez nem...
szifon.com
2020. 07. 31.
Az AirPods és AirPods Pro kiváló vezeték nélküli fülhallgatók, de ami igazán nagyszerűvé teszi őket, az a szoftveres integráció az...
mobiltelefon tweetek
mobiltelefon on Facebook
GSM online TV / mobiltelefon videó
OlcsóbbatiPhoneNokiaSamsungHTC
2006-2020 © Significant Communications Zrt. Impresszum Médiaajánlat Jognyilatkozat
xx