mobiltelefonokat épp ennyien nézik
Felhasználóbarát mobiltelefon oldal

HTC A3333 Wildfire teszt – A lánglovag

HTC A3333 Wildfire teszt – A lánglovag
2010. 08. 07.
A HTC megalkotta legújabb androidos készülékét a középkategóriás Wildfire-t. A Tattoo és a Desire közös gyermekét leginkább Desire Miniként emlegetik. Többféle színben kapható, kecses vonalai inkább a nõi szíveket melengetik majd meg.

Gyújtós a HTC Wildfire-höz

HTC Wildfire A3333 doboz
A dobozban találjuk elegánsan belecsúsztatva a mobiltelefont, alatta pedig a tartozékok, úgy mint a hálózati adapter, az adat- és töltõkábel és a sztereó headset, meg persze a használati utasítás. A HTC Wildfire egy 2GB-os microSD kártyát bujtattak.Milyen a lángja a HTC Wildfire-nek?

HTC Wildfire A333 felülrõl
Kellemes, letisztult, kecses, ívelt oldalak… szép telefon, nem lehet róla csúnyákat mondani. De mintha láttuk volna már valahol? Ennek ellenére tényleg pofás darabot sikerült kihozni ebbõl a HTC-bõl.


Szélességben és vastagságban tiszta HTC Desire, csupán hosszban lett kisebb. A 118 grammos HTC Wildfire nem tûnik nehéznek, ráadásul nagyon jól fogható a félig gumírozott hátlap miatt.
HTC wildfire A3333 h?tulr?l
A telefon vékonyságából adódóan nem tudták oldalt ellátni túl sok gombbal, jobb oldalon semmi nincs, bal oldalt találjuk a hangerõszabályzót és a microUSB-t. Alul csupán a mikrofon, felül pedig a bekapcsoló gomb és egy 3,5 mm-es jack csatlakozó található.


HTC Wildfire A3333 ?tl?sanSokan elégedetlenkednek a kijelzõ adottságaival. Igazából érthetõ is. Kapott egy QVGA (320X240) felbontású érintõ panelt, ami hát nem a legerõsebb. Viszont elõnye, hogy erõs napsütésben is elég jól látható és tudjuk kezelni. A színekkel nem vagyok megelégedve, fakóra és elmosódottra sikerültek. Méretben megfelelõ, 3,2 hüvelykes, szerintem pont elég. Aki meg panaszkodik, gondoljon arra, hogy ez egy olcsó, középkategóriás telefon.Mekkora lánggal ég a HTC Wildfire?

HTC Wildfire doboz

A google futótûzszerûen terjedõ operációs rendszerét az Androidot kapta, abból is a 2.1 verziót. Pár extra programmal vértezték, mint a HTS Sense kezelõfelület és a News widget.

Egy 528 MHz-es Qualcomm MSM 7225, 384 MB RAM-mal és 512 MB flashmemóriával áldották meg a HTC Wildfire-t. Nem gyõzöm emlegetni, hogy középkategóriáról beszélünk, szóval ne várjunk csúcsteljesítményt. Amúgysem kapjuk meg.

Az 1300 mAh-os akkumulátor az én használatom mellett max. 1,5 napig bírta, spórolva 3-4 napig is húzhatjuk. Ez egy átlagos teljesítménynek felel meg.


HTC Wildfire / Multifire

A HTC-tõl megszokott zenelejátszóval rendelkezik a HTC Wildfire, szerzõ, dalcím, album alapján csoportosíthatunk, képes ID3 és albumborítók megjelenítésére.

A videólejátszó elég gyengécske, a 320X240 feletti videók akadoznak, de ezen ne csodálkozzunk, hiszen tudjuk milyen procit kapott.

HTC Wildfire A3333 h?toldala A fényképezõvel sem lehetünk teljes mértékben elégedettek. 5 megapixelt kapott az igaz, viszont nincs túl sok beállítási lehetõségünk, automatán a fényképezõ viszont nem csinál valami szép képeket, még jó fényviszonyok között sem. A színekkel az egész telefonnak meggyûlik a baja…

Adatkommunikáció terén átlagosan teljesít a HTC. Van GPRS, EDGE, 3G és HSDPA, Bluetooth, sztereó és 2.1-es verzió és microUSB amivel számítógéprõl is töltõdik az akku. A WLAN-t se hagyták ki és az 512 MB ROM-ból 128 MB használható belsõ tárhelyként.

GPS modul is megtalálható a Wildfire-ben, viszont szoftver nem jár hozzá. Persze ott van a google maps, de teljesértékû navigálás azzal nem végezhetõ. Egyébként gyorsan talál jelet, stabilan is tartja, még az eldugottabb helyeken is.


HTC Wildfire - hamu (zárás)

HTC A3333 Wildfire - kézben Ár/érték arányában a lehetõ legjobbat kapjuk, minõségi telefonról van szó, egy nagyon erõs középjátékosról. A HTC Wildfire valóban izzik a kezünkben, ha eltekintünk a kamera gyengeségétõl és sokat netezünk a mobilunkon, állandóan Facebookon, Twitteren lógunk, akkor a legjobb választás. Mindent kitudunk belõle hozni, csak legyen idõnk felfedezni a HTC Wildfire-t, mert kimeríthetetlen forrásokkal rendelkezik.

De vigyázzunk vele, mert gyúlékony…

 
A HTC A3333 Wildfire-t a VIP Phone jóvoltából kaptuk és a GSM Online oldalán már 77 849 Ft-ért megkaphatod!A telefont a

VIP phone

biztosította.
Köszönjük!

Fotó: Bajnok Levente


www.flickr.com/mobiltelefon
HTC Wildfire mobiltelefon teszt Mobiltelefon's HTC Wildfire teszt photoset
legutóbbi Mobiltelefon hírek
mobiltelefon sajtóközlemény
2019. 06. 17.
Idén negyedszerre szerepel a Huawei a BrandZ Top 50 legjobbja között
mobiltelefon sajtóközlemény
2019. 03. 27.
A Huawei P30 Pro kameraképességeivel újraírja a mobilfotózás szabályait
mobiltelefon tartozékok
2019. 02. 28.
A maga nemében egyedülálló HTC 5G Hub otthon, munkahelyen és persze útközben is biztosítja az 5G gyorsaságát
További mobiltelefon hírek >>

további mobiltelefon hírek
szifon.com
2019. 08. 24.
Az iOS 11 egyik újdonsága volt a teljesen megújult App Store, amiben helyet kapott a Ma fül, ahol az Apple rendszeresen összegyűjt néhány...
Mobilaréna
2019. 08. 23.
Az Android 10-en készülő rendszerváltozat jól körvonalazza a Huawei telefonok szoftveres jövőjét: egységesebb stílus és...
Mobilaréna
2019. 08. 23.
Lencsevégre kapták a berlini IFA-ra várt Nokia 7.2 lencserendszerét, amely egy klasszikust idéz meg.
Mobilaréna
2019. 08. 23.
Lu Weibing a Redmitől nem bírt magával: két képet is közzétett, amely a bejelentés előtt álló Note 8 Pro 64 megapixeles hátlapi...
Mobilaréna
2019. 08. 23.
A Samsung új csúcsmodelljei messze felülmúlják az elődmodell előrendelési számait; a készülékek ma kerülnek a boltokba.
Mobilaréna
2019. 08. 23.
Az új nevezéktan mögött komoly filozófia bontakozik ki, amihez új logó és betűtípus is jár.
mobiltelefon tweetek
mobiltelefon on Facebook
GSM online TV / mobiltelefon videó
OlcsóbbatiPhoneNokiaSamsungHTC
2006-2019 © Significant Communications Zrt. Impresszum Médiaajánlat Jognyilatkozat
xx