mobiltelefonokat épp ennyien nézik
Felhasználóbarát mobiltelefon oldal

HTC A3333 Wildfire teszt – A lánglovag

HTC A3333 Wildfire teszt – A lánglovag
2010. 08. 07.
A HTC megalkotta legújabb androidos készülékét a középkategóriás Wildfire-t. A Tattoo és a Desire közös gyermekét leginkább Desire Miniként emlegetik. Többféle színben kapható, kecses vonalai inkább a nõi szíveket melengetik majd meg.

Gyújtós a HTC Wildfire-höz

HTC Wildfire A3333 doboz
A dobozban találjuk elegánsan belecsúsztatva a mobiltelefont, alatta pedig a tartozékok, úgy mint a hálózati adapter, az adat- és töltõkábel és a sztereó headset, meg persze a használati utasítás. A HTC Wildfire egy 2GB-os microSD kártyát bujtattak.Milyen a lángja a HTC Wildfire-nek?

HTC Wildfire A333 felülrõl
Kellemes, letisztult, kecses, ívelt oldalak… szép telefon, nem lehet róla csúnyákat mondani. De mintha láttuk volna már valahol? Ennek ellenére tényleg pofás darabot sikerült kihozni ebbõl a HTC-bõl.


Szélességben és vastagságban tiszta HTC Desire, csupán hosszban lett kisebb. A 118 grammos HTC Wildfire nem tûnik nehéznek, ráadásul nagyon jól fogható a félig gumírozott hátlap miatt.
HTC wildfire A3333 h?tulr?l
A telefon vékonyságából adódóan nem tudták oldalt ellátni túl sok gombbal, jobb oldalon semmi nincs, bal oldalt találjuk a hangerõszabályzót és a microUSB-t. Alul csupán a mikrofon, felül pedig a bekapcsoló gomb és egy 3,5 mm-es jack csatlakozó található.


HTC Wildfire A3333 ?tl?sanSokan elégedetlenkednek a kijelzõ adottságaival. Igazából érthetõ is. Kapott egy QVGA (320X240) felbontású érintõ panelt, ami hát nem a legerõsebb. Viszont elõnye, hogy erõs napsütésben is elég jól látható és tudjuk kezelni. A színekkel nem vagyok megelégedve, fakóra és elmosódottra sikerültek. Méretben megfelelõ, 3,2 hüvelykes, szerintem pont elég. Aki meg panaszkodik, gondoljon arra, hogy ez egy olcsó, középkategóriás telefon.Mekkora lánggal ég a HTC Wildfire?

HTC Wildfire doboz

A google futótûzszerûen terjedõ operációs rendszerét az Androidot kapta, abból is a 2.1 verziót. Pár extra programmal vértezték, mint a HTS Sense kezelõfelület és a News widget.

Egy 528 MHz-es Qualcomm MSM 7225, 384 MB RAM-mal és 512 MB flashmemóriával áldották meg a HTC Wildfire-t. Nem gyõzöm emlegetni, hogy középkategóriáról beszélünk, szóval ne várjunk csúcsteljesítményt. Amúgysem kapjuk meg.

Az 1300 mAh-os akkumulátor az én használatom mellett max. 1,5 napig bírta, spórolva 3-4 napig is húzhatjuk. Ez egy átlagos teljesítménynek felel meg.


HTC Wildfire / Multifire

A HTC-tõl megszokott zenelejátszóval rendelkezik a HTC Wildfire, szerzõ, dalcím, album alapján csoportosíthatunk, képes ID3 és albumborítók megjelenítésére.

A videólejátszó elég gyengécske, a 320X240 feletti videók akadoznak, de ezen ne csodálkozzunk, hiszen tudjuk milyen procit kapott.

HTC Wildfire A3333 h?toldala A fényképezõvel sem lehetünk teljes mértékben elégedettek. 5 megapixelt kapott az igaz, viszont nincs túl sok beállítási lehetõségünk, automatán a fényképezõ viszont nem csinál valami szép képeket, még jó fényviszonyok között sem. A színekkel az egész telefonnak meggyûlik a baja…

Adatkommunikáció terén átlagosan teljesít a HTC. Van GPRS, EDGE, 3G és HSDPA, Bluetooth, sztereó és 2.1-es verzió és microUSB amivel számítógéprõl is töltõdik az akku. A WLAN-t se hagyták ki és az 512 MB ROM-ból 128 MB használható belsõ tárhelyként.

GPS modul is megtalálható a Wildfire-ben, viszont szoftver nem jár hozzá. Persze ott van a google maps, de teljesértékû navigálás azzal nem végezhetõ. Egyébként gyorsan talál jelet, stabilan is tartja, még az eldugottabb helyeken is.


HTC Wildfire - hamu (zárás)

HTC A3333 Wildfire - kézben Ár/érték arányában a lehetõ legjobbat kapjuk, minõségi telefonról van szó, egy nagyon erõs középjátékosról. A HTC Wildfire valóban izzik a kezünkben, ha eltekintünk a kamera gyengeségétõl és sokat netezünk a mobilunkon, állandóan Facebookon, Twitteren lógunk, akkor a legjobb választás. Mindent kitudunk belõle hozni, csak legyen idõnk felfedezni a HTC Wildfire-t, mert kimeríthetetlen forrásokkal rendelkezik.

De vigyázzunk vele, mert gyúlékony…

 
A HTC A3333 Wildfire-t a VIP Phone jóvoltából kaptuk és a GSM Online oldalán már 77 849 Ft-ért megkaphatod!A telefont a

VIP phone

biztosította.
Köszönjük!

Fotó: Bajnok Levente


www.flickr.com/mobiltelefon
HTC Wildfire mobiltelefon teszt Mobiltelefon's HTC Wildfire teszt photoset
legutóbbi Mobiltelefon hírek
mobiltelefon sajtóközlemény
2017. 09. 06.
Korlátlan mobilnet ajánlat 2017. szeptember 1-jétől a Telekomnál!
mobiltelefon sajtóközlemény
2017. 09. 04.
Engedje magát lenyűgözni a multimédia élménnyel s a kettős közösségi fiókkal!
mobiltelefon sajtóközlemény
2017. 08. 25.
Alkoss szabadon a Samsung Galaxy Note8-cal!
További mobiltelefon hírek >>

további mobiltelefon hírek
szifon.com
2019. 01. 20.
Szinte nincs olyan ismert személyiség, celeb, akinek ne lett volna szüksége legalább egyszer az életében testőrök vagy biztonsági...
szifon.com
2019. 01. 20.
Több cikkben láthattátok már a macskámat, Steve-et (tudom, tudom…), aki 4 éve tagja már a Szifon.com csapatnak. Mi leginkább meséket...
szifon.com
2019. 01. 19.
A Polaroid szót talán mindenki ismeri, bár a mai digitális világban már egyáltalán nem használunk ilyen gépeket, inkább csak...
Mobilaréna
2019. 01. 19.
Lake Havasutól San Diegóig több esőfüggönybe is belefutottunk, de azért Kaliforniában előbb-utóbb mindig kisüt a nap, amihez remek...
szifon.com
2019. 01. 19.
A Samsung idén február 20-án fogja kiadni a Samsung Galaxy S10-et, de ahogy a telefon formavilága, úgy mostanra már a Geekbench értéke is...
Mobilaréna
2019. 01. 18.
Párizsban nyílt meg a Xiaomi legújabb márkaboltja, ami jelenleg a legnagyobb üzletük Európában.
mobiltelefon tweetek
mobiltelefon on Facebook
GSM online TV / mobiltelefon videó
OlcsóbbatiPhoneNokiaSamsungHTC
2006-2019 © Significant Communications Zrt. Impresszum Médiaajánlat Jognyilatkozat
xx